Bartscher mikroprocesorem řízená vodní lázeň s hloubkou vany 20 cm, zaručující dostatečný zdroj tepla
Možnost připojení vpichové sondy pro přesné měření teploty v jádře potraviny
Vaření SOUS-VIDE je způsob pomalého vaření masa ve vakuu
V důsledku toho je maso daleko šťavnatější, zachovává si daleko více přírodních chutí
Výborně drží pohromadě, ale přitom se pod vidličkou rozpadnou na vlákna
VÝHODY: proti klasickému pečení bude mít Vámi připravované maso menší úbytek váhy, čímž se výrazně zlepší ekonomika Vaší restaurace na nejdražší surovině
Materiál: z chromniklové oceli CNS 18/10
Provedení GN 2/3, o hloubce 200 mm
Kapacita 14 l
Teplotní rozsah 25 °C až 85 °C
Kalibrované nastavení teploty přes PID regulátor (v 0,1 °C krocích)
Časovač až 99 hodin
Digitální displej pro naprogramování času (po 1 minutě)
Ochrana proti přehřátí
Časovač až 99 hodin
Příkon 1 kW/230 V
Rozměry (šxhxv) 373x485x250 mm
Hmotnost 10,25 kg