Chutné pokrmy plné vitamínů!
Jaro je plné očistných kůr a detoxikačních procedur, po kterých náš organismus doslova křičí. Je ten pravý čas pro zdravé hýčkání a rozmazlování se. Vždyť organismus potřebuje dobít baterky a tělo volá po vitamínech. Říká vám něco termín Sous-Vide? Že ne?
Šetřete své zdraví i svou peněženku!
Steba SV 100 je ponorný vařič s nerezovým tělem, časovačem a podsvíceným LCD displejem, na kterém krásně vidíte aktuální i zvolenou teplotu. Využívá progresivní moderní technologii Sous-Vide, která je zároveň šetrná nejen k vitamínům a výživovým hodnotám v potravinách, ale i k vaší peněžence. Vaření probíhá pomalu, za nižších teplot ve vodní lázni a pokrmy jsou při něm hermeticky uzavřeny. Vařič Steba je přenosný a lze jej použít do jakékoliv nádoby o hloubce 15 a více cm. Povznese úroveň vašeho domácího vaření na Profi-výkon.
Staňte se profesionálem se Sous-Vide metodou!
SousVide je způsob pomalého vaření vakuově balených potravin při nízké teplotě. Spotřeba elektrické energie je přitom velmi nízká (2,9 kW/za 24h). Toto nízkoteplotní vaření, ohřívání, popřípadě následné rychlé opečení vám zajistí, že všechny nutriční vlastnosti potravin zůstanou zachovány a vy si pochutnáte na šťavnatých pokrmech, jejichž barva i aroma se přípravou ještě více zvýrazní. Kořenit se dá před přípravou jídla i poté, méně je však v tomto případě více. Steba SV 100 vám bude vyhovovat svou mobilitou, můžete jej totiž použít na jakýkoliv ze svých oblíbených hrnců (hloubka 15 cm a více). Zvládne až 120 porcí najednou!
Konzervování či okamžitá konzumace?
Vařič Steba SV 100 funguje způsobem SousVide, který pasterizuje pokrm při přesné teplotě (62 °C), čímž zajistí jeho delší životnost. Pak už záleží jen na vás, jak s lahodnou specialitou naložíte. Maso po pasterizaci, zchlazené v ledové vodě, můžete kvalitně uskladnit v ledničce až na 10 dní. K roztavení pak opět použijete Steba SV 100. Samozřejmě maso nebo rybu můžete konzumovat ihned po SousVide vaření. Povrch steaku lze také ještě minutkově opéct na rozehřáté pánvi nebo plynovým hořákem. Totéž platí i opačně! Krátce osmahnuté maso se pěkně zatáhne, pozvolnou pasterizací získá na chuti a přitom zůstane krásně šťavnaté.
Sous-Vide - nízkoteplotní pečení, vaření, ohřívání se zachováním všech nutričních vlastností potravin, které zůstanou šťavnaté, jejich barva a aroma se přípravou ještě zintenzívní. Profi-vaření ve vakuovém sáčku ve vodní lázni.
Nerezové tělo přístroje
30l na teplotu 56 ° C s přesností na 0,1 ° C se ohřeje přibližně za 45 min.
Cirkulace vody 7,5 l /min.
Podsvícený LCD displej pro zvolenou teplotu, aktuální teplotu, časovač
Mobilní použití
On/off vypínač
Lze použít do jakékoliv nádoby o hloubce 15 cm a více
Až 120 porcí najednou
Typ vařiče ponorný
Umístění volně stojící
Ovládání elektronické-tlačítkové
Regulace teploty Ano
Rozměry výrobku (šxvxh) 14,5x32x3 cm
Hmotnost 2,0 kg