Vařte maso, ryby a zeleninu jemně a bez tuku
Konstantní teplota pro vynikající výsledky vaření díky cirkulačnímu čerpadlu
Regulace teploty od 0 do 95 ° C
Maso, ryby nebo zelenina - vakuově uzavřené ve vhodných sáčcích - se vaří jemně a bez tuku při vaření při konstantní teplotě, takže se zachovávají a konzervují vitamíny a minerály. Maso a ryby jsou poté krátce „pečeny“, takže se vyvíjí lehká pražená vůně - a je hotové dokonale vařené jídlo.
Doba SOUS VIDE STICK od Unold® je ideálním partnerem pro tento způsob vaření. Zahřívá až 20 litrů vody v kastrolu nebo jiném tepelně odolném kontejneru - minimální výška by měla být 18 centimetrů. Když je voda na požadované teplotě, lze vložit vakuově utěsněné jídlo. Sous vide Stick Time Time se svými 1300 watty ohřívá vodu přesně na +/- 0,2 stupně Celsia - požadovanou teplotu lze nastavit v krocích po 0,5 stupně. Hladina tepla se během procesu vaření udržuje konstantní díky výkonnému oběhovému čerpadlu v době SOUS VIDE STICK.
Díky funkci časovače (až 60 hodin) nabízí přirozeně bez BPA SOUS VIDE STICK Time také automatické vypnutí, když je hladina vody příliš nízká. Šikmý LCD displej je příjemný, takže lze snadno přečíst čas a teplotu.
V jídle zůstávají cenné vitamíny a živiny
S funkcí časovače (až 60 hodin) pro dokonalé vaření
Komfortní zkosený LCD displej pro lepší čitelnost
Teplota může být nastavena v krocích po 0,5 ° C
Přesnost teploty +/- 0,2 ° C
Automatické vypnutí, když je hladina vody příliš nízká
Pro hrnce a žáruvzdorné. Plavidla s výškou min. 18 cm
Zahřívá až 20 litrů vody
Snadné čištění
BPA zdarma
Rozsah dodávky
Sous Vide Stick Time + návod k použití s recepty