Více možností paliva pro maximální flexibilitu pečení
Venkovní pec na pizzu, kterou lze okamžitě vypálit dřevem nebo dřevěným uhlím. Lze spalovat také plynem v kombinaci s plynovým hořákem Ooni (prodává se samostatně).
Dosáhne teploty 500 °C během 15 minut – pro lahodnou pizzu z kamenné pece za pouhých 60 sekund
S hmotností pouhých 12 kg se obzvlášť snadno přenáší – aniž byste se museli vzdát celého výkonu velké venkovní pece na pizzu
Vypalování venkovní pece na pizzu dřevem nebo dřevěným uhlím dodá vašim pokrmům lahodnou chuť na dřevě
Ooni Karu 12 lze vypálit venku skutečným dřevem nebo dřevěným uhlím a upeče autentickou pizzu z cihlové pece za pouhých 60 sekund
Ooni Karu 12 je také kompatibilní s plynem - jednoduše si objednejte nástavec na plynový hořák Ooni pro venkovní pec na pizzu pro více možností paliva.
Nádoba na palivo, speciálně navržená pro Ooni Karu 12, maximalizuje cirkulaci vzduchu a zajišťuje senzační tvorbu plamene v troubě, přičemž ultra vysoké teploty jsou zároveň samočisticí. Ooni Karu 12 Outdoor Pizza Oven dosáhne teploty 500°C (950°F) za pouhých 15 minut, při které můžete péct legendární pizzy. Případně máte další možnosti vaření při nižších teplotách díky regulovatelné cirkulaci vzduchu.
Ooni Karu 12 váží pouhých 12 kg (26,4 lb) a může se pochlubit přenosností a stejným výkonem a teplem jako větší kamna na dřevo.
Tělo Ooni Karu 12 z nerezové oceli je izolováno keramickými vlákny, obsahuje tlustý pizza kámen Ooni a patentovaný FlameKeeper pro maximální udržení tepla ve vaší venkovní peci na pizzu
Pečicí plocha: 33 x 33 cm (13 x 13″) – ideální pro 30 cm 12″ pizzy
Cordieritový pizza kámen o tloušťce 15 mm (0,6″)
Venkovní kryt pece na pizzu odolný proti povětrnostním vlivům vyrobený z kartáčované nerezové oceli 430
Keramická izolace v celém těle trouby zajišťuje tepelnou izolaci
Izolovaná dvířka trouby s nylonovou rukojetí vyztuženou sklem
Přívod vzduchu a ovládání plamene přes komínový uzávěr venkovní pece na pizzu
Palivo lze snadno přivádět přímo nad oheň pomocí palivové klapky na zadní straně.
Patentovaná technologie FlameKeeper pro rovnoměrnější rozložení tepla ve venkovní peci na pizzu
Nekomplikovaná přestavba ze dřeva nebo dřevěného uhlí na samostatný plynový hořák. Jednoduše sejměte klapku pro regulaci tahu, vysuňte plech hořáku na dřevo a dřevěné uhlí z přední části trouby, zasuňte plynový hořák Ooni zezadu a utáhněte šrouby – za méně než 60 sekund je trouba připravena k použití.
Protiskluzové nohy
Rozměry bez obalu: 80 x 40 x 77 cm (31,5 x 15,7 x 30,3″)
Hmotnost bez obalu: 12 kg (26,4 liber)
Rozměry s balením: 49 x 33 x 73 cm (19,6 x 13,3 x 29,1″)
Hmotnost s obalem: 18,6 kg (41,2 lb)
Ooni Karu 12 není kompatibilní se zemním plynem
Ooni Karu 12 není kompatibilní s dřevěnými peletami
A takto používáte Karu 12:
1. Umístěte pec na pizzu na stabilní a ohnivzdorný povrch
2. Naplňte pec na pizzu dřevem a/nebo dřevěným uhlím nebo připojte propanovou láhev
3. Po dosažení provozní teploty (10 - 15 minut) nasuňte pizzu na kámen pomocí dobře pomoučené pizzerie.
Náš tip: Originální italská semolina z tvrdé pšenice z Caputo je ještě lepší než mouka
4. Po 30 sekundách pizzu jednou otočte
5. Po dalších 30 sekundách je pizza hotová
6. Dobrou chuť!
Rozsah dodávky:
Tělo Ooni Karu 12
Ooni Karu 12 dvířka pro pec na pizzu
Komín Ooni Karu 12
Ooni Karu 12 cordieritový kámen na pizzu
Dvířka palivového otvoru Ooni Karu 12
Koš na spalování Ooni Karu 12
Komínová klapka Ooni Karu 12
Bezpečnostní instrukce:
Ooni Karu je pouze pro venkovní použití
Umístěte prosím v dostatečné vzdálenosti od budov
Po použití nechte dostatečně vychladnout