Login

Heslo

Zapomenuté heslo


Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm


Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Výrobce
Dostupnost
1 týden
Cena vč. DPH
22 990 Kč
Množství

Popis zboží

Trouba Ooni Karu 16 nabízí nejuniverzálnější zážitek z venkovního vaření a přináší na pizzu pokročilou technologii
Fenomenální velké pizzy, pečené maso, restovaná zelenina a dokonce i čerstvý chléb. Připravte si neuvěřitelně chutné pokrmy venku – se dřevem, dřevěným uhlím nebo plynem
S více možnostmi paliva můžete použít dřevo a/nebo dřevěné uhlí pro čistý zážitek z pizzy a jemnou chuť vytápěnou dřevem, nebo si usnadnit přípravu jídla s plynovým hořákem Ooni Karu 16 (prodává se samostatně)
Nové konstrukční prvky umožňují pečení 40 cm (16") pizzy s lepší kontrolou teploty, úsporným prouděním vzduchu, zvýšenou izolací trouby a lepší viditelností
S pouhými 15 minutami předehřívání dokáže trouba Ooni Karu 16 vařit pizzu, opékat dokonalé tomahawk steaky, grilovat zeleninu a další za 60 sekund při teplotě 500 °C (950 °F) na otevřeném plameni

První a jediná pec na pizzu doporučená pro domácí použití Associazione Verace Pizza Napoletana, uznávanou mezinárodní autoritou na autentickou neapolskou pizzu
Více možností paliva pro maximální flexibilitu vaření a pečení
Vařte a pečte se dřevem nebo dřevěným uhlím přímo z balení nebo použijte plyn s plynovým hořákem Ooni Karu 16 (prodává se samostatně)
Dosáhne 500 °C (950 °F) za pouhých 15 minut
Nový design výklopných dvířek trouby s technologií ViewFlame™ pro zvýšení viditelnosti
Vestavěný digitální teploměr ukazuje vnitřní teplotu trouby (včetně baterií)
Velká varná a pečicí plocha pro pizzy do 40 cm (16") a další skvělé pokrmy

Vaření a pečení se dřevem a dřevěným uhlím dodává pokrmům chuť dřevěného ohně, které nelze dosáhnout jiným způsobem.
Plynový hořák Ooni Karu 16 nabízí další ovládání teploty a pohodlí
Palivo můžete měnit, jak chcete! Plyn zajišťuje konzistenci a obzvláště nekomplikované vaření, zatímco dřevo nebo dřevěné uhlí nabízí lahodnou chuť vytápěnou dřevem

Maximální flexibilita při vaření a pečení
Zahřívejte dřevem nebo dřevěným uhlím přímo z balení pro jemnou chuť dřevěného ohně, nebo použijte plyn s plynovým hořákem Ooni – prodává se samostatně – pro maximální flexibilitu vaření a pečení.

Upečte pizzu za pouhých 60 sekund
Dosáhne teploty 500 °C (950 °F) za 15 minut – pro lahodnou pizzu z kamenné pece za pouhých 60 sekund.

Ovládejte vaření a pečení se zvýšenou přesností díky plně izolovanému krytu trouby a namontovanému digitálnímu teploměru, který zobrazuje vnitřní teplotu v Ooni Karu 16 ve °F nebo °C.

S technologií ViewFlame™ máte vše pod kontrolou
Nový celoskleněný design dvířek trouby s technologií ViewFlame™ vám umožní sledovat vaše výtvory a udržuje teplotu trouby pomocí vylepšené izolace.

Zlepšená izolace a proudění vzduchu
Trouba Oon Karu 16 se vyznačuje optimalizovanou technologií proudění vzduchu, tělem z uhlíkové oceli s povrchovou úpravou práškovou barvou odolnou vysokým teplotám a mnoha dalšími inovacemi, díky nimž je tato trouba nejpokročilejší ve své třídě.

15 mm (0,6") tlusté kordieritové pizza kameny
Uhlíková ocel s práškovým nástřikem a tělo z nerezové oceli
Rozměry bez obalu: 81 x 50 x 83 cm (31,9 x 19,7 x 32,7")
Hmotnost bez obalu: 28,4 kg (62,6 lb)
Rozměry s balením: 95 cm x 61 cm x 40 cm (37,4" x 24" x 15,75")
Hmotnost s obalem: 39,3 kg (86,6 lb)
Plocha na vaření/pečení: 42,42 cm x 42,42 cm (16,7" x 16,7")
Ooni Karu 16 není kompatibilní se zemním plynem
Ooni Karu 16 není kompatibilní s dřevěnými peletami
Venkovní kryt pece na pizzu odolný proti povětrnostním vlivům vyrobený z kartáčované nerezové oceli 430
Keramická izolace v celém těle trouby zajišťuje tepelnou izolaci
Izolovaná dvířka trouby s nylonovou rukojetí vyztuženou sklem
Přívod vzduchu a ovládání plamene přes komínový uzávěr venkovní pece na pizzu
Palivo lze snadno přivádět přímo nad oheň pomocí palivové klapky na zadní straně.
Patentovaná technologie FlameKeeper pro rovnoměrnější rozložení tepla ve venkovní peci na pizzu
Nekomplikovaná přestavba ze dřeva nebo dřevěného uhlí na samostatný plynový hořák. Jednoduše sejměte klapku pro regulaci tahu, vysuňte plech hořáku na dřevo a dřevěné uhlí z přední části trouby, zasuňte plynový hořák Ooni zezadu a utáhněte šrouby – za méně než 60 sekund je trouba připravena k použití.
Protiskluzové nohy

A takto používáte Karu 16:
1. Umístěte pec na pizzu na stabilní a ohnivzdorný povrch
2. Naplňte pec na pizzu dřevem a/nebo dřevěným uhlím nebo připojte propanovou láhev
3. Po dosažení provozní teploty (10 - 15 minut) nasuňte pizzu na kámen pomocí dobře pomoučené pizzerie.
Náš tip: Originální italská semolina z tvrdé pšenice z Caputo je ještě lepší než mouka
4. Po 30 sekundách pizzu jednou otočte
5. Po dalších 30 sekundách je pizza hotová
6. Dobrou chuť!

Rozsah dodávky :
Tělo Ooni Karu 16
Dveře Ooni Karu 16 s technologií ViewFlame
Ooni Karu 16 cordierite pizza kámen
Komín Ooni Karu 16
Komínová klapka Ooni Karu 16
Koš na spalování Ooni Karu 16
Ooni Karu 16 kryt pro otevření plynového hořáku
Ooni Karu 16 palivový poklop
Digitální teploměr Ooni Karu 16
Ooni Karu 16 Uživatelská příručka a průvodce
Naplňte pec na pizzu dřevem a/nebo dřevěným uhlím

Bezpečnostní instrukce:
Ooni Karu je pouze pro venkovní použití
Umístěte prosím v dostatečné vzdálenosti od budov
Po použití nechte dostatečně vychladnout

Poslat dotaz / připomínku
Vaše jméno
E-mail
Telefon
Dotaz / připomínka
Kontrolní kódZadejte, prosím, číslice z obrázku.

Splátkový prodej - Ooni Karu 16 venkovní pec na pizzu ø 40 cm

Kalkulačka splátek ESSOX

Nedávno prohlížené zboží


SOUHLASÍM
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.